Cartofi la cuptor cu pui si cascaval

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 1 Apr 2015 | 25981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • piept de pui
  • sunca de pui
  • cascaval
  • suc de rosii
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • pudra de usturoi
  • putin cimbru
  • mustar
  • ceapa uscata sau verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu pui si cascaval:

  1. Speli cartofii bine, bine dupa ce in prealabil i-ai curatat.(eu am pus vreo 10)
  2. Ii pui intr-un bol.Pui si cateva cubulete de ceapa uscata sau rondele de ceapa verde.
  3. Amesteci intr-un vas ulei de masline, vreo doua linguri sos de soia, o lingura mustar si vreo 50 ml suc de rosii.Iei nitel cu degetul din sos si vezi daca mai trebuie sare. Daca trebuie, pui! Logic
  4. Torni amestecul peste cartofii din bol si amesteci cu mainile pana-i cuprinzi pe toti.
  5. Pregatesti o tava, pui folie de hartie, sau nu pui, faci cum vrei :)), si torni cartofii distribuindu-i in tava.
  6. Tai bucatele de piept de pui, sunca cubulete si pui printre cartofi.
  7. Presari putin cimbru si bagi tava la cuptor, la foc mediu.
  8. Cand s-au rumenit cartofii deschizi aragazul, tragi nitel tava si pui niste cascaval.
  9. Mai lasi putin sa se topeasca si gata!
  10. Ce-ti mai trebuie?
  11. Pai….un bol cu iaurt, niste linguri, farfurii si pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu bacon